Webradio www.Gigantenteam.nl kennismaking

Hier ben ik, Lady Prinses, alias Inge. Getrouwd met dj Bertolly alias Bert. Moeder van 4 prachtige kinderen en gezegend met 2 dotjes van kleinkinderen.

Zeer goed bevriend met Dj Kroontje en Lady Marina. Wij feesten wat af met ons vieren. 


Al 3 jaar zeurt Kroontje aan mijn hoofd; kom dan gaan we een keer samen draaien bij gigantenteam. 2 en een half jaar heb ik volgehouden dat dat helemaal niks voor mij is, dat de muziek me niet aanspreekt en bevooroordeeld als ik ben, de luisteraars niet mijn type mensen zijn. Heel eerlijk; ik scheet gewoon in mijn broek om de microfoon te hand te nemen en dan maar iets te zeggen.  


Want wat moet je zeggen tegen vreemde mensen, mensen die andere interesses hebben en je eigenlijk helemaal niet kent.


Uiteindelijk, ongeveer 2 maanden geleden, was daar dan toch die dag dat ik samen met DJ Kroontje in de ether ging. Samen hebben we de gouden terugblik gepresenteerd en daar stak het Gigantenteam virus de kop op.


Wat een belevenis en wat had ik een plezier. De tijd vloog voorbij en ik wilde alleen maar meer. 


En here I am met mijn eigen programma; Lady Prinses draait door. Alle vooroordelen zijn weggenomen; hoe het zit met de muziek? Eigenlijk maakt het helemaal niet uit wat je draait want het gaat om het gehele plaatje. 

En wat dan met die vreemde mensen? Die heb ik een beetje leren kennen in de chat en die zijn helemaal niet anders dan ik. 


Muziek verbind en of je nou arm, rijk, mooi, lelijk of anders geaard bent we willen allemaal uiteindelijk alleen maar gelukkig zijn.

Reacties

  1. Prachtiggg deze weer en ja jij heb het ggt virus goed te pakken haha TOP

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker wijf, heel veel plezier samen met Bert bij giganten radio๐Ÿ˜˜

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Dank voor uw reactie dit wordt zeer gewaardeerd. ๐Ÿ™‚

Populaire posts van deze blog

Kwetsen

Verlangen