Kwetsen


Iemand kwetsen .... ik denk dat een mens dit niet bewust doet. Pesten, dat is een bewuste keus.

Iemand diep kwetsen, zo diep, dat die gekwetste even niet weet welke kant hij of zij op moet kan er bij mij niet in. Het lijkt mij dat dit geen doelstelling is van de mens.


En toch gebeurt het om ons heen en ook ik kreeg m binnen van de week. Juist op het moment dat het weer goed met me ging werd ik keihard teruggezet naar daar waar ik vandaan kwam. Misschien was het als flauwe grap bedoelt maar als je weet waar ik uit kom zou je weten dat dit geen leuke grappen zijn. Dat woorden keihard binnen kunnen komen en ernstige consequenties met zich mee kunnen dragen. Dus ik heb mijn masker weer opgezet, rook weer als een ketter.... en laat vooral niks merken... aan niemand niet, terwijl gevoelens van onzekerheid en verdriet het weer van me overnemen. Je wordt bedankt! 


Echt zooo jammer... ik sliep immers al vier dagen achter elkaar hele nachten door! Nu ben ik weer terug bij af en dat net op het moment dat ik mijn hart weer open stelde voor de mensen om me heen.


Het leven van Prinses gaat niet over rozen en ik wil vandaag alleen maar meegeven aan een ieder de wijze woorden van mijn Oma:


Zeg niet dat je alles weet, maar weet alles wat je zegt.


Reacties

  1. Ja harde waarheid dit!!! Knap iedere week een blog bedenken x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is zeker een keiharde waarheid ik weet wat je dan voeld en het is een mooie blog inge

      Verwijderen
    2. Dankjewel voor je lieve woorden x

      Verwijderen
  2. Mensen zijn zo gemeen en weten soms niet wat ze anderen aan doen met die ene woorden

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Dank voor uw reactie dit wordt zeer gewaardeerd. 🙂

Populaire posts van deze blog

Altijd

Maart!

HOUDEN VAN