Hetinneringen


Dagelijks maken we nieuwe herinneringen. Dat klinkt beladen maar is wel een feit.

Mooie en minder mooie. De gebeurtenissen die je mee maakt sla je op in je geheugen. Positief en negatief. 


We zijn gemaakt om herinneringen te onthouden maar wat onthouden we eigenlijk. De dagelijkse dingen zoals het huishouden en boodschappen doen zijn niet belangrijk genoeg om te onthouden, en blijven niet lang in ons geheugen, maar bijzondere momenten slaan we op.

 

Positieve herinneringen zoals een verjaardag, een huwelijk, een geboorte, gezellige avond met vrienden, die leuke gezellige feestdagen en vakanties, de ene mop die verteld wordt, een mooie zomer en fijne muziek alom.

Negatieve herinneringen als in oorlog en ruzies, afscheid nemen van dierbaren, pijn die je aangedaan wordt, ontslagen worden en familiaire schermutselingen, het corana-tijdperk  ja zelfs die nare winters.

 

Een mens draagt zoveel herinneringen met zich mee dat je jezelf soms afvraagt raakt die menselijke harde schijf dan nooit vol?

 

Het antwoord daarop is: "nee"

 

Herinneringen blijven we maken en ik krabbel inmiddels op uit vele negatieve herinneringen welke voor nu een mooi plekje hebben gekregen. Niet meer achterom kijken naar die periode maar vooruit.

 

Kom laten we nieuwe herinneringen maken en ik hoop en gun ieder mens dat deze positief zullen zijn.

 

Liefs,

Prinses

Reacties

Populaire posts van deze blog

Kwetsen

Webradio www.Gigantenteam.nl kennismaking

Verlangen