Maart!


In maart worden we vrolijk in maart worden we blij want dan is die donkere winterperiode eindelijk voorbij.


Ik liep van de week buiten en genoot van de zonnestralen op m'n snoet. Heel even vergeet je dan alle zorgen en geniet je van al het moois om je heen. Zelfs de Coronazorgen worden dan even opzij gezet en wordt je overvallen door een geluksmomentje.


Krokussen bloeien weer volop en de narcissen komen ook weer uit wat bij ons in de buurt een vrolijke noot geeft in deze tijd. Bij ons in Heerhugowaard kleurt de wereld dan naast het pad langs ons meer volledig geel. Zonnige kleuren wat onze wijk kenmerkt we wonen immer in Stad van de Zon. 


De eerste jonge eendjes zijn gesignaleerd en moeder kwettert ze bijeen. De saamhorigheid en bezorgdheid spat er vanaf. Mooi om te zien dat de dierenwereld dezelfde vormen geeft aan het leven zoals wij mensen dat doen. De zorg voor je gezin en voor elkaar.


Een stukje verderop spelende honden die ravotten om een bal en in een speeltuin moeders met kleine kinderen die lachend genieten van het mooie weer. Plezier alom en een zorgeloos bestaan wie wil dat nou niet.


Het heeft me even goed gedaan dus als tip geef ik mee in deze periode. Ga er eens wat vaker op uit en voel je vrij in de natuur. 


In maart komt alles weer tot leven, geniet van deze momentjes dan kan je weer de hele wereld aan

Reacties

Populaire posts van deze blog

Kwetsen

Webradio www.Gigantenteam.nl kennismaking

Verlangen