Zonnestralen

 Het is er weer tijd voor! De zomerzon komt langzaam tevoorschijn. Het voorjaar is koud gestart, naar mijn mening té koud! Het is dinsdag wanneer ik dit schrijf. Vandaag schijnt de zon uitbundig en wordt de temperatuur eindelijk aangenaam. Bijna geen wind en strakblauwe lucht. Wat een levenslust krijg je hier toch van.


Een zonnestraal op je gezicht doet zoveel meer dan een regenbui op je hoofd. Vrolijke gezichten alom en ‘s-avonds is het langer licht. Zomerkleuren worden uit de kast getrokken, weg met die winterse kleding. Plannen worden gemaakt en we kijken smachtend uit naar een lange periode van warmte en het buitenleven.


Kom maar op met de zomer.... ons brein is er ook aan toe. Wellicht zal de mens hierdoor ook meer geduld en liefde voor elkaar krijgen. Gooi korte lontjes bij de wintergarderobe in de kast of beter bij het grofvuil, respecteer elkaars normen en waarden, lach eens wat vaker naar elkaar en geef elkaar de ruimte. Zo kunnen we allemaal optimaal genieten van deze zonnige momenten! 


Het leven is al kort genoeg.


Liefs Prinses

Reacties

Populaire posts van deze blog

Kwetsen

Webradio www.Gigantenteam.nl kennismaking

Verlangen