WAAROM

WAAROM


Een aantal weken geleden had ik een blog met de titel JAMMER. In deze blog werd een aantal teleurstellingen uitgewijd met aansluitend de vraag waarom? Deze vraag houd mij deze week in de greep. Uiteraard in allerlei contexten maar in mijn geval deze week gericht aan mensen die onze zender het liefst willen laten verdwijnen. 


Waarom worden er negatieve berichten op facebook geplaatst door ex dj’s die zich niet aan de regeltjes hebben gehouden. Is het dan zoveel gevraagd actie te ondernemen zonder dit eerst met onze radiobaas te overleggen? Actie geeft reactie en zeker ongvraagde actie. Zelf beslissingen nemen achter de rug om van de meest belangrijke persoon van onze radiozender heeft de consequentie dat je niet meer mee mag doen. Was het uitdagen? Was het pesten? 


Waarom zijn deze mensen niet in staat om wat gebeurt is op een volwassen manier uit te praten en waarom moet dan alleen maar negatieviteit met de benodigde scheldpartijen op Social Media verschijnen? Het meest vreemde vind ik dan de reacties die daar vervolgens bijgeschreven worden door andere mensen die hier niks mee te maken hebben en dan ook eigenlijk helemaal niet weten wat er precies voorgevallen is. Deze mensen die ons allemaal als goede vrienden heeft benoemd en ons hebben overstelpt met handdrukken en zoenen in de vorm van xjes op de chat. Binnen een uur zijn die dan van gedachten veranderd en dat noemt zich “vriend” ....... zie ik meer als de kontekruipers van de DJ’s die ons verlaten hebben en hun eigen mening en plezier zichzelf hierdoor ontnemen. Een verhaal heeft altijd twee kanten. Ik begrijp best dat als je op je vingers wordt getikt je teleurgesteld en misschien wel gekwetst bent maar waaom verlaag je jezelf dan door scheldwoorden zoals “kneus” naar de radiobaas tot kontekruipers naar het gehele team toe. Laag bij de grond misselijkmakend en kenmerkend voor mensen met een laag IQ. Dan komen we weer bji Jammer. Jammer voor hen....... want het doel wordt niet getroffen. Wij laten ons niet klein krijgen zijn een hecht team en zijn daar voor elkaar wanneer nodig. Wij gaan door en kunnen dit ook wel zonder deze kleingeletterde dronkemanspraatjes. 


Ik sluit af met een persoonlijke boodschap voor onze radiobaas:


DJ Kroontje laat je niet klein krijgen, ik persoonlijk zie elke dag de pijn in je ogen maar het team wat zich nu om jou gevormd heeft zal jou niet in de kou laten staan en krikken de zender naar een niveau waar deze nog nooit eerder is geweest. We staan immers niet voor niets in de top 10!! Jou zender jou regels en dat is je goed recht!


Liefs.....Prinses

Reacties

  1. Nog ff op mn gemak terug gelezen sja pure waarheid kan niet anders typen nogmaals dank je wel voor de lieve woordjes en ja het klopt iedere dag de pijn in mn ogen het is met vallen en opstaan dikke knufff x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Graag gedaan Kroontje we geven niet op! X

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Dank voor uw reactie dit wordt zeer gewaardeerd. 🙂

Populaire posts van deze blog

Maart!

Altijd

LEVENSSTIJL