VAN OUD NAAR NIEUW

 Per 1 juli zijn wij met het Gigantenteam overgegaan naar de zomer programmering. Dit is even wennen want we gaan pas vanaf 16:00 uur live. De klankjes van de Nonstop box vullen de ruimtes op En daar is werkelijk van alles te horen. Oud, nieuw, Nederlandstalig én buitenlandse muziek. Onze DJ Kroontje maakt er een variabel geheel van en dat siert de kracht van onze radiobaas. Knokkend voor de zender gaan we het dit jaar dus anders doen. Van oud naar nieuw.


Per dag kan het voorkomen dat we tóch eerder live gaan, dit wordt  tijdig kenbaar gemaakt op onze website. Aangezien we allemaal tóch gaan stemmen 1 keer per dag is dit goed te volgen.


De DJ’s en Ladies moeten nog even wennen aan de nieuwe setting net als de luisteraars. Vreemd en onwennig is het nog voor mezelf dat de chatbox leeg is tot ver in de middag. De band met

Luisteraars en Collega’s wordt hierdoor op een lager pitje gezet. Des te gezelliger is het na 16:00 uur zodra de chatruimte weer wordt gevuld en de charters 1

voor 1 binnenstappen. Op zoek naar verbondenheid, gezelligheid, steun en het delen van leuke en minder leuke momentjes. 


Ikzelf heb een programma ingeleverd en mijn vaste draaidag is nu de Dinsdagavond. Lady Prinses draait door met aansluitend de Discotrain. Waar oude en nieuwe muziek langs komt.


Ik hoop dat een ieder zijn draai kan vinden in deze Zomerse maanden en dat collega’s allen de moeite nemen naar elkaar te luisterenen. 


Ik persoonlijk hoop dat dit tijdelijk is en wij als Gigantenteam in de donkere dagen weer overgaan. Dat we deze Periode Oud kunnen noemen overgaande naar het Nieuw….De donkeredagen programmering.


Fijne zomer allemaal! 😁


Reacties

Populaire posts van deze blog

Maart!

Altijd

LEVENSSTIJL