GELUKSMOMENTJES

Wat een zomer hoor ik velen mopperen. Zelf mopper ik net zo hard mee…. Want nu heb ik eens tijd om de zomer te vieren vallen de mooiweer dagen behoorlijk tegen. Of toch niet……zijn we die mooie extreem warme dagen eerder dit jaar al weer vergeten? 

Waarom overtreffen negatieve dingen altijd de positieve gebeurtenissen? Negativiteit blijft altijd hangen het positieve wordt in een hoek geparkeerd. 


Zo kreeg ook onze vakantie een negatieve twist. Veel regen, niet echt warm, aangepaste activiteiten en samen 4 dagen ziek geweest. Maar ondanks dat kijken wij positief terug op de daagjes die we er samen even tussenuit konden. 


Ver weg, liefdevol opgevangen en verzorgd door fantastisch lieve vrienden in een prachtige omgeving. Na tien dagen terug thuis komen waar we hartelijk verwelkomd worden door onze liefste vriend hier op de camping. En dan ook niet te vergeten de fijne radiocollega’s met lieve woorden die we stiekem wel gemist hebben. 


Wat een rijkdom kan vriendschap toch zijn. Geluksmomentjes noemen we die ook wel. 


Geluksmomentjes, in welke vorm dan ook, komen vaak onverwacht en kunnen niet gepland worden…. Hier moet je optimaal van genieten want dan zal je zien dat je de zon helemaal niet nodig hebt!


Liefs Prinses x

Reacties

Populaire posts van deze blog

Maart!

Altijd

LEVENSSTIJL