KEUZES MAKEN

Ga je links ga je rechts of blijf je hangen in het midden. Is net zoiets als zwart wit of grijs denken. 

We staan allemaal voor keuzes en dat gaat je hele leven lang door. Of de keus die je maakt altijd goed is kan niemand je vertellen. Dat moet de toekomst uitwijzen.


Zo kwamen Bertolly en ik totaal onverwacht voor een lastige keus te staan. Een enorme uitdaging kwam voorbij en we zaten echt even met onze handjes in het haar. Blijf je trouw aan een knus klein team of gaan we voor het grote publiek. Zetten we daarmee vriendschap op het spel of blijven we vastgeroest zitten voor een ander. Alle voors en tegens opgeschreven en een lang gesprek gehad met onze radiobaas. Onze bijzonder goede Vriendschap en collegialiteit staan los van elkaar.


Twijfel, twijfel, twijfel……en dan gebeurt er iets waardoor we uiteindelijk de knoop hebben doorgehakt. Wij hebben gekozen en gaan voor het grote publiek met een muziekstijl die ons past als een jas. Natuurlijk met pijn in ons hart want hier is het allemaal begonnen, en hebben we bijzondere vriendschappen gemaakt. Maar vooruitkijkend in de toekomst denken wij dat dit voor ons en uiteindelijk ook voor het GGT de beste keus is.


Deze maand was het nog de bedoeling onze standaard uurtjes te draaien om samen afscheid te nemen op woensdag 29 december. Maar door een aantal factoren hebben we besloten dat dit de laatste uitzending is.

We blijven betrokken en dragen Gigantenteam een warm hart toe. hopen dat onze keus wordt gerespecteerd en dat men normaal met elkaar om kan blijven gaan, straks niet meer als collega’s maar als vrienden  Dat is een keus voor een ander maar een wens van ons!


Lieve lieve Kroontje en Marina BEDANKT voor het vertrouwen, de lessen en de liefde voor dit vak een hele Dikke kus van ons!


Liefs Prinses x

Reacties

Populaire posts van deze blog

Altijd

Maart!

Webradio www.Gigantenteam.nl kennismaking